Zonnebank met resultaat

Wij werken met de professionele zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd het meest geliefde merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1.

Devoted Creation

Daarnaast beschikken wij over de producten van Devoted Creation. Devoted Creations is gebaseerd op Aloë Vera en zorgt voor een soepele en zachte huid. Deze bruiningsversnellers zijn speciaal voor de verzorging van uw huid voor de zonnebank.

Afspraken

Je mag gerust bij ons binnen lopen maar verstandig is om even te een afspraak in te plannen via de afsprakenmodule. Dan weet je direct of de zonnebank beschikbaar is en dat voorkomt dat je moet wachten.

ergoline, zonnestudio, zonnebank, dokkum

Ergoline Excellence, de compacte zonnebank met talrijke features uit de high-end klasse: Hierdoor krijgt u een uitstekende bruiningservaring. Het ergonomisch gevormde ligvlak, de overzichtelijke aanduiding op het bedieningspaneel en de ruime instaphoek zorgen ervoor dat u uiterst comfortabel kunt zonnen.

ergoline, zonnestudio, zonnebank, dokkum

Ergoline Excellence heeft 4 krachtige gezichtsbruiners, climate control, airco, voiceguide en de mogelijkheid om een frisse nevel en een relax of vitaliserend geurtje toe te voegen. Deze zonnebanken bieden zowel UV-A voor de kleuropbouw als UV-B voor het opbouwen van uitstekende bescherming en voor optimale vitamine D aanmaak.

ergoline, zonnestudio, zonnebank, dokkum

Hygiëne

Onze zonnebanken worden na ieder gebruik gereinigd. Er ligt altijd een schone handdoek voor u klaar.

Share This