babor, ask, for, more

Babor exclusief in Dokkum!

Dit merk behoord op het gebied van de professionele schoonheidsverzorging al jaren tot de absolute top in de cosmeticawereld. Babor staat voor hoogwaardige cosmetica, die innovatieve, wetenschappelijke inzichten en effectieve werkwijze van de natuur op het hoogste niveau verenigt. Unieke weldaden van kostbare bestandsdelen, zoveel mogelijk van natuurlijke oorsprong, garanderen de hoogste verdraagzaamheid. Waarom Babor exclusief bij Schoonheidssalon Dokkum verkrijgt, spreekt voor zichzelf. Echte schoonheidsverzorging ervaart en ondergaat u het beste onder de handen van een expert. Al onze Babor behandelingen vind je op pagina ‘Behandelingen‘.

We zijn sterk. We zijn mooi. We zijn uniek.

Zo verschillend als wij vrouwen zijn, zó kunnen we elkaar ondersteunen en inspireren.

De wegen die we bewandelen zijn niet altijd gemakkelijk. Maar dat is het ook wat ons verbindt: onze bereidwilligheid om uitdagingen aan te gaan. We dromen niet, we strijden – met hart en hoofd. We blijven positief. We geloven in onszelf en zorgen dat we krijgen wat we wensen. En zo komt het dat we alleen met het beste tevreden zijn.

We leven maar één keer en geven daarom altijd honderd procent. We geven liefde en delen het plezier aan het leven. We ondersteunen elkaar omdat we weten dat we samen sterk zijn.

We hebben power. Als we omvallen, staan we op en gaan verder. Niets kan ons stoppen. En ja, wij vrouwen hebben ook onze geheimen. We hebben onze intuïtie, onze doelen en dromen. Elke vrouw is uniek. En zo individueel als onze schoonheid is, is ook onze precisie verzorging van BABOR.
Met beauty-producten die perfect afgestemd zijn op onze verzorgingsbehoeften, voelen we ons altijd en overal goed in ons vel en stralen zelfbewust.

BABOR ondersteunt ons vrouwen daarbij op unieke wijze om mooi te zijn. We hebben power. En er bestaat maar één verzorging voor ons.

BABOR ask for more

 

5 sterren ‘Excellence Instituut’ award!

We zijn ontzettend trots op het feit dat wij onszelf Babor Excellence Instituut mogen noemen! Onze salon voldoet aan alle eisen welke Babor stelt. Het certificaat wordt op meerdere niveaus gegeven waarvan excellence Instituut met ***** het hoogste is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij verwelkomen u graag in onze salon om kennis te maken met Babor. Heeft u vragen of interesse in/over Babor of over iets anders? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons op of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Bestel HIER online alle Babor producten!

babor, dokkum, beauty
babor, dokkum, schoonheidssalon
Share This