Spot Reducer

De revolutie tegen ouderdoms- en pigmentvlekken! In korte tijd naar een mooiere huid! Makkelijk, snel en pijnloos!

Een gelijkmatige, stralende teint… het doel van elke vrouw. Nog meer dan rimpels of een verslapte huid maken huidverkleuringen en ouderdomsvlekken het perfecte huidbeeld dof. Een mooie huid blijft vaak slechts een ideaalbeeld. De Babor Tech Spot Reducter helpt u nu aan een gelijkmatige teint en een fantastische uitstraling.

De Babor Tech Spot Reducer

De Babor Tech Spot Reducer werkt volgens een erkende, door de dermatologie afgeleide methode voor de behandeling van ouderdoms- en pigmentvlekken, doordat de Spot Reducer met druk en een nauwkeurigheid tot op de millimeter hyperpigmentaties bevriest. Het oppervlakkige, gepigmenteerde weefsel maakt zich los van de verbinding met de cel, droogt in en valt af.

Met een behandelingskuur van slechts enkele seconden per spot, is de behandeling snel en ongecompliceerd.

Intensiveer het resultaat met de aansluitende verzorging

Voor het bereiken van zichtbare behandelingsresultaten met de Babor Tech Spot Reducer adviseren wij de inachtneming van een concreet verzorgingsplan met de Doctor Babor verzorgingsproducten voor de reiniging, verzorging en zonbescherming van uw huid.

Eerste behandeling tot 3 vlekken

€ 47,50

Elke bijkomende vlek

€ 13,50

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This