Prijslijst

Bij Schoonheidssalon Dokkum kunt u terecht voor vele gevarieerde (anti-aging) behandelingen aangepast op uw huidtype. Tijdens het bezoek aan Schoonheidssalon Dokkum bent u degene die telt. Hieronder treft u onze compleet overzicht van alle behandelingen die wij aanbieden.

Gezichtsbehandelingen

Babor Basic Treatment (30 min.)

€ 47,50

Reinigen met gel & tonic/foam, scrubben met mild peeling of deep pore cleansing mask, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Babor Premium Treatment (60 min.)

€ 72,50

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, peeling, doorbloedingsmasker, mild peeling, comedonen verwijderen, epileren, verzorgend masker en afsluitende verzorging.

Babor Ultimate Treatment (90 min.)

€ 92,50

Deze behandeling is een heerlijke belevenis voor uw huid en een echte energiecocktail. Hierbij wordt gekeken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft en hier worden natuurlijk de producten op aangepast!

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, epileren, een heerlijke Babor-ampul, massage van gezicht en decolleté met Skinovage crème, een masker en afsluitende verzorging met een lichte dagmake-up.

Babor Excellent Treatment (90 min.)

€ 112,50

Deze gezichtsbehandeling is een zeer luxe anti-aging behandeling. Vanaf ons 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Oorzaken daarvan zijn onder andere uv-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen er voor dat de huid droger en dunner wordt, stevigheid verliest en zich langzaam regenereert. Met de anti-aging serie HSR bestrijdt Babor de huidveroudering met de combinatie van high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen (het HRS-lifting complex). Dit geeft de huid nieuwe energie en verbetert de huidelasticiteit.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, epileren, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen en onderarmen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, HSR-ampul, HSR-gezichtsmassage, HSR-faceline- en -crème-masker en de HSR-liftingcrème als afsluitende verzorging.

Babor Retinol Treatment (90 min.)

€ 135,-

Retinol – of ook vitamine A – staat bekend voor zijn anti-agingwerking en is essentieel voor ons hele organisme. Onze stofwisseling, ons immuunsysteem en vooral onze ogen en slijmvliezen hebben deze werkstof nodig om gezond te blijven. Vitamine A werkt positief op onze huidstructuur en onze celvernieuwing. Met het ouder worden, vanaf 30 jaar ongeveer, neemt namelijk onze collageenproductie en huidvernieuwing af. Met retinol kan die weer actief worden aangezwengeld, om eerste rimpels en lijntjes te bestrijden en de vorming van nieuwe te voorkomen. De huid ziet er duidelijk strakker, egaler en frisser uit.

Forlle’d

Power Treatment 2.0 (75 minuten)

€ 99,50

Lifting Treatment

€ 142,-

Platinum Treatment

€ 142,-

PCA Treatments

PCA Peel compact (30 minuten)

€ 62,50

PCA Medium Treatment (60 minuten)

€ 112,50

PCA Intense Treatment (60 minuten)

€ 139,50

PCA Extra Strong Treatment (60 minuten)

€ 162,50

Microdermabrasie

Losse behandeling (60 minuten)

€ 112,50

Kuur van 3 behandelingen

€ 310,-

Micro-Needling

Losse behandeling (60 minuten)

€ 132,50

Kuur van 3 behandelingen

€ 365,-

Spot Reducer

Eerste behandeling tot 3 vlekken

€ 47,50

Elke bijkomende vlek

€ 13,50

Verven & Epileren

Epileren

€ 18,-

Wimpers verven

€ 18,-

Wenkbrauwen verven

€ 17,-

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 32,50

Wimpers & wenkbrauwen verven/epileren

€ 48,50

Hennabrows inclusief epileren

€ 47,50

wenkbrauwen, verven, epileren

Harsen

Bovenlip

€ 13,50

Bovenlip tijdens behandeling

€ 11,50

Bovenlip & kin

€ 22,50

Bovenlip & kin tijdens behandeling

€ 19,50

Bovenlip, kin & wangen

€ 31,50

Oksels

€ 25,-

Onderbenen

€ 35,-

Gehele benen

€ 59,-

Permanente make-up

Permanente make-up is uitermate geschikt voor vrouwen die er altijd verzorgd uit willen zien, vrouwen met weinig wenkbrauw, voor vrouwen die veel sporten, voor vrouwen die brildragend zijn en niet meer de perfecte eyeliner kunnen aanbrengen, voor vrouwen die een allergie hebben voor make-up, ga zo maar door. Permanente make-up is een techniek waarbij ervoor gezorgd wordt dat de vrouw er ieder moment van de dag perfect uitziet!

Prijs op aanvraag

Nagels

O.P.I. GelColor behandeling

€ 45,-

Pedicure behandeling

€ 51,50

Pedicure behandeling incl. O.P.I. GelColor behandeling

€ 72,50

opi, nagellak, shellac, gellak, dokkum

Make-up

Het is ook mogelijk om de bruidsmake-up thuis te laten verzorgen (tegen meerprijs).

Dag make-up

€ 39,50

Bruidsarrangement

€ 162,50

Complete gezichtsverzorging met een proef make-up ongeveer een week voor de trouwdag en bruidsmake-up op de trouwdag.

Bruidsmake-up inclusief proefmake-up

€ 85,-

Zonnestudio

Share This