Harsen

Harsen is het verwijderen van ongewenste haargroei op zowel het lichaam als het gezicht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van hars die wij verwarmen. De warme, vloeibare hars word op de huid aangebracht en stolt direct. Nu zitten de haren in de hars vast en wordt de hars tegen de haargroei richting in van de huid verwijderd.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere (tijdelijke) ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. Daarom is het harsen van het lichaam ideaal voor je op vakantie gaat! Elke dag scheren is immers niet meer nodig.

Waar je om moet denken

Het is belangrijk dat de haren bij voorkeur een halve centimeter lang zijn. Wanneer de haren te kort zijn, heeft de hars er minder grip op en kan het resultaat tegenvallen. Gebruik 24 uur voor de behandeling geen bodymilk of olie. Tip! Gebruik een peeling de dag van te voren. Hierdoor gaan de haren rechtop staan waardoor ze beter te harsen zijn.

Bovenlip

€ 13,50

Bovenlip tijdens behandeling

€ 11,50

Bovenlip & kin

€ 22,50

Bovenlip & kin tijdens behandeling

€ 19,50

Bovenlip, kin & wangen

€ 31,50

Oksels

€ 25,-

Onderbenen

€ 35,-

Gehele benen

€ 59,-

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This