wenkbrauwen, wimpers, epileren, verven

Verven & Epileren

Epileren, verven en modelleren van de wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor uw uitdrukking en geeft u een verzorgde uitstraling.

Epileren

Tijdens een epileer behandeling worden alle ongewenste haartjes verwijderd met haar en wortel en u kunt genieten van een stel mooie wenkbrauwen! De eerste keren kan het epileren pijnlijk zijn, maar u zult er snel aan wennen. Na het epileren hebben uw wenkbrauwen weer een symmetrische, natuurlijke vorm. Met epileren blijven de haartjes drie tot vijf weken weg. De haartjes die hierna terug komen zijn dunner en dus de volgende keer nog makkelijker te verwijderen.

Verven

Ideaal voor wimpers en wenkbrauwen zodat u altijd en overal mooie gekleurde wenkbrauwen en wimpers heeft zonder dat u uw wenkbrauwen bij moet tekenen of mascara hoeft te gebruiken. De kleur blijft gemiddeld tussen de 4 á 6 weken zitten en bij regelmatig verven vaak langer.

Epileren

€ 18,-

Wimpers verven

€ 18,-

Wenkbrauwen verven

€ 17,-

Wimpers & wenkbrauwen verven

€ 32,50

Wimpers & wenkbrauwen verven/epileren

€ 48,50

Hennabrows inclusief epileren

€ 47,50

wenkbrauwen, verven, epileren

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This