Micro Needling

Micro Needling is een anti-aging behandeling, die het mogelijk maakt om effectieve werkstoffen zoals hyaluronzuur beter in de huid te brengen.

De huid vormt aan de oppervlakte van nature een beschermingslaag tegen invloeden van buitenaf. Deze laag bemoeilijkt het indringen van anti-aging werkstoffen in de diepte van de huid.

Met behulp van steriele wegwerpnaalden wordt de huid tijdens de Micro Needling aan de oppervlakte geperforeerd om haar voor anti-aging werkstoffen meer doorlaatbaar te maken en geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid te brengen waar ze het meeste nut en de allerbeste functie hebben.

Tegelijkertijd worden door de perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding verhoogd en de natuurlijk huidgeneratie gestimuleerd. De behandeling is vrijwel pijnloos, omdat alleen de bovenste huidlaag, die voor het grootste deel uit hoornschilfers bestaat, wordt geperforeerd.

Hoe reageert de huid op de Micro Needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring zoals bij een zonnebrand. Ook kan er een warm gevoel en een lichte zwelling ontstaan. Dit is een heel normale huidreactie, die uiterlijk na 1-2 dagen vermindert.

Waar moet je op letten na een Micro Needling behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2-3 dagen nodig om te regenereren. Je bereikt optimale behandelingsresultaten wanneer je gedurende deze tijd extra prikkels vermijd zoals:
– een sterk verblijf in de zon of in het solarium
– sterk transpireren (saunabezoek)
– bezoek aan het zwembad
– abrasieve of chemische peelings
– ontharing op de behandelde plaatsen
– zelfbruiner

Tijdens de behandelingskuur, alsmede 2-3 weken daarna, moet er overdag een zonbescherming (Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50) worden aangebracht.

Kuurbehandelingsaanbevelingen

Optimale resultaten met de Micro Needling behandelingen bereikt u in principe altijd bij het inachtnemen van een complete behandelingskuur van 3-6 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke behandelingen mogelijk.

Verzorging thuis na de Micro Needling met Doctor Babor

Dag 1 (behandeldag): Derma Cellular Ultimate Calming Serum regelmatig per dag aanbrengen.
Dag 2-3: Tot aan de eerstvolgende behandeling serum + dag- en nachtcréme volgens advies aanbrengen.

Een lichte make-up kan al op dag 2 weer worden aangebracht, maar let wel op zonbescherming (Derma Cellular Ultimate Protecting Balm SPF 50).

Voor het bereiken van optimale behandelingsresultaten is het naleven van een concreet verzorgingsplan voor thuis een basisvoorwaarde. Houdt u zich vooral aan de verzorgingsaanbevelingen van uw schoonheidsspecialiste!

Losse behandeling (60 minuten)

€ 120,-

Kuur van 3 behandelingen

€ 324,-

Kuur van 6 behandelingen

€ 612,-

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This