Microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige en pijnloze mechaniche peeling van de bovenste huidlaag, waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continue stroom van micro-kristallen. Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien.

Eigenschappen Microdermabrasie:  – Verwijdert dode huidcellen; – Huidverjonging, Skin Rejuvenation; – Stimuleert de werking van fibroblasten; – Bevordert de aanmaak van elastine  en collagene vezels; – Werkt tegen pigmentstoringen; – Egaliseert de huidskleur; – Tegen donkere kringen en verslapping; – Maakt de door de zon beschadigde huid beter; – Vermindert fijne lijntjes en rimpels; – Verbetert de bloedcirculatie; – Cellulitis; – Striae; – Reinigt de huid; – Maakt de huid gladder; – Verwijdert dode huidcellen; – Reinigt verstopte porien; – Goed bij acne!

Verder is de behandeling pijnloos en geeft het na 1 behandeling al 20% resultaat.

Losse behandeling (60 minuten)

€ 112,50

Kuur van 3 behandelingen

€ 310,-

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This