Gezichtsbehandelingen

Bij Schoonheidssalon Dokkum kunt u terecht voor vele gevarieerde (anti-aging) behandelingen aangepast op uw huidtype. Tijdens het bezoek aan Schoonheidssalon Dokkum bent u degene die telt. Bij ons kunt u nieuwe energie opdoen en tegelijkertijd ervaart u hoe de rijke werkstoffen en de behandelingstechnieken uw huid verwennen en verzorgen.

U geniet en uw huid profiteert.

Schoonheidssalon Dokkum biedt u de volgende exclusieve gezichtsbehandelingen volgens de Babor-methode aan (In combinatie met thuisgebruik van onze producten kunt u al binnen 4 weken resultaat zien. Uw huid is gezuiverd, bevat minder comedonen en voelt gladder aan.

Babor Quick Treatment (30 min.)

€ 37,50

Reinigen met gel & tonic/foam, scrubben met mild peeling of deep pore cleansing mask, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Babor Silver Treatment (60 min.)

€ 62,50

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, doorbloedingsmasker, mild peeling, comedonen verwijderen, epileren, verzorgend masker en afsluitende verzorging.

Babor Gold Treatment (90 min.)

€ 80,-

Deze behandeling is een heerlijke belevenis voor uw huid en een echte energiecocktail. Hierbij wordt gekeken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft en hier worden natuurlijk de producten op aangepast!

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, epileren, een heerlijke Babor-ampul, massage van gezicht en decolleté met Skinovage crème, een masker en afsluitende verzorging met een lichte dagmake-up.

Babor Diamond Treatment (90 min.)

€ 99,50

Deze gezichtsbehandeling is een zeer luxe anti-aging behandeling. Vanaf ons 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Oorzaken daarvan zijn onder andere uv-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen er voor dat de huid droger en dunner wordt, stevigheid verliest en zich langzaam regenereert. Met de anti-aging serie HSR bestrijdt Babor de huidveroudering met de combinatie van high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen (het HRS-lifting complex). Dit geeft de huid nieuwe energie en verbetert de huidelasticiteit.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, epileren, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen en onderarmen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, HSR-ampul, HSR-gezichtsmassage, HSR-faceline- en -crème-masker en de HSR-liftingcrème als afsluitende verzorging.

Babor Reversive Treatment (120 min.)

€ 140,-

Reversive, morgen mooier dan gisteren Beleef de heerlijke reversive anti-aging behandeling op een hele intensieve wijze, in een buitengewone behandeling met verwennende massage.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, doorbloedingsmasker, fruitzuurpeeling, lipvolume-plukmassage, dual reversive-serum, lifting touch massage, musculaire ontspanning, oogverzorging, reversive masker en een afsluitende reversive verzorging inclusief make-up.

Babor for men (60 min.)

€ 60,-

Een heerlijke behandeling speciaal voor de mannen, ontneemt een vermoeide vale huid de “bleke kleur van het binnen zitten”. Voor een frisse krachtige en energieke teint.

Forlle’d

Power Treatment (75 minuten)

€ 89,-

Lifting Treatment

€ 129,-

Lifting Treatment

€ 129,-

PCA Treatments

PCA Skin Treatment

€ 99,-

PCA Medium Treatments

€ 99,-

PCA Intense Treatments

€ 129,-

PCA Extra Strong Treatments

€ 149,-

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This