Gezichtsbehandelingen

Bij Schoonheidssalon Dokkum kunt u terecht voor vele gevarieerde (anti-aging) behandelingen aangepast op uw huidtype. Tijdens het bezoek aan Schoonheidssalon Dokkum bent u degene die telt. Bij ons kunt u nieuwe energie opdoen en tegelijkertijd ervaart u hoe de rijke werkstoffen en de behandelingstechnieken uw huid verwennen en verzorgen.

U geniet en uw huid profiteert.

Schoonheidssalon Dokkum biedt u de volgende exclusieve gezichtsbehandelingen volgens de Babor-methode aan (In combinatie met thuisgebruik van onze producten kunt u al binnen 4 weken resultaat zien. Uw huid is gezuiverd, bevat minder comedonen en voelt gladder aan.

Babor Quick Treatment (30 min.)

€ 32,50

Reinigen met gel & tonic/foam, scrubben met mild peeling of deep pore cleansing mask, onzuiverheden verwijderen en dagverzorging.

Babor Silver Treatment (60 min.)

€ 57,50

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, doorbloedingsmasker, mild peeling, comedonen verwijderen, epileren, verzorgend masker en afsluitende verzorging.

Babor Gold Treatment (90 min.)

€ 75,-

Deze behandeling is een heerlijke belevenis voor uw huid en een echte energiecocktail. Hierbij wordt gekeken waar uw huid op dat moment behoefte aan heeft en hier worden natuurlijk de producten op aangepast!

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, epileren, een heerlijke Babor-ampul, massage van gezicht en decolleté met Skinovage crème, een masker en afsluitende verzorging met een lichte dagmake-up.

Babor Diamond Treatment (90 min.)

€ 99,50

Deze gezichtsbehandeling is een zeer luxe anti-aging behandeling. Vanaf ons 25ste levensjaar begint onze huid te verouderen. Oorzaken daarvan zijn onder andere uv-straling, vervuiling, stress en nicotine, maar ook de gevolgen van het natuurlijke verouderingsproces zorgen er voor dat de huid droger en dunner wordt, stevigheid verliest en zich langzaam regenereert. Met de anti-aging serie HSR bestrijdt Babor de huidveroudering met de combinatie van high-tech en natuurlijke plantaardige werkstoffen (het HRS-lifting complex). Dit geeft de huid nieuwe energie en verbetert de huidelasticiteit.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, vitaliteitscheck door middel van een doorbloedingsmasker, epileren, AHA peeling (tijdens de AHA peeling worden uw handen en onderarmen heerlijk verwend), comedonen verwijderen, HSR-ampul, HSR-gezichtsmassage, HSR-faceline- en -crème-masker en de HSR-liftingcrème als afsluitende verzorging.

Babor Sea Creation (120 min.)

€ 199,-

Je huid ziet er gladder, strakker en jeugdiger uit. Het weefsel is voelbaar verstevigd en geeft de gezichtscontouren weer vorm. De behandeling schenkt een volledige innerlijke balans en activeert energiesystemen.

Deze Anti-Aging behandeling word uitgevoerd met de Babor SeaCreation producten die de unieke werkstofcombinatie van het Sea-telligent complex bevatten.

Behandeling

 • warme stenen massage van de nek en schouderspieren.
 • Hy-öl en phytoactive Reactivating.
 • vitaliteitscheck met het doorbloedingsmasker. Dit masker stimuleert de doorbloeding van de huid
 • Daarna wordt de enzymenpeeling aangebracht. (maakt afgestorven huidcellen en stofwisselingsafvalstoffen los, maakt dus de huid glad en verbeterd de opname capaciteit van de huid
 • Tijdens het inwerken van de enzymenpeeling krijgen je armen en je handen een intensieve peeling met zeezout.
 • Na de enzyme peeling brengen we het SeaCreation serum aan met de Babor Wave Massage.
 • Over het Serum wordt het SeaCreation vliesmasker aangebracht.
 • Tijdens het inwerken van het vliesmasker worden je armen en handen heerlijk gemasseerd met de SeaCreation crème.
 • Na het vliesmasker krijg je de speciale SeaCreation massage uitgevoerd met warme en koude stenen.
 • We sluiten de behandeling af met de SeaCreation crème.
 • En tijdens de koffie of thee brengen we (als je dat wil) een lichte make up aan.

Doctor Babor (60 min.)

v.a. € 60,-

Dit is een behandeling samengesteld uit de meest hoogwaardige cosmetische producten om als probleemoplosser aan te bieden naar gelang uw huidprobleem. Denkt u bijvoorbeeld aan acné of eczeem.

Babor Reversive Treatment (120 min.)

€ 140,-

Reversive, morgen mooier dan gisteren Beleef de heerlijke reversive anti-aging behandeling op een hele intensieve wijze, in een buitengewone behandeling met verwennende massage.

Huidanalyse, 2-fasen reiniging met Hy-öl en phyto-active, doorbloedingsmasker, fruitzuurpeeling, lipvolume-plukmassage, dual reversive-serum, lifting touch massage, musculaire ontspanning, oogverzorging, reversive masker en een afsluitende reversive verzorging inclusief make-up.

Babor for men (60 min.)

€ 55,-

Een heerlijke behandeling speciaal voor de mannen, ontneemt een vermoeide vale huid de “bleke kleur van het binnen zitten”. Voor een frisse krachtige en energieke teint.

Extra in uw gezichtsbehandeling

Ampullencrash

Crash van 5 ampullen met een 8x sterkere werking dan crème. Deze vullen alle tekorten aan in de huid en maken de huid zacht en soepel.

Mini crash kuur (3-5 ampullen): € 15,- tot € 25,- extra bij elke behandeling
Maxi crashkuur (5-10 ampullen): € 25,- tot € 50,- extra bij elke behandeling

Interesse?

Heeft u interesse, wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons of vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact op met u.

Share This